Detachering

Bij (tijdelijke) drukte of onderbezetting binnen uw onderneming, kunt u behoefte hebben interim credit management professionals. Trust and Law levert (interim) credit managers die gegarandeerd een toegevoegde waarde kunnen leveren aan uw debiteurenbeheer. 

U bent een bevlogen ondernemer en streeft naar een financieel gezonde onderneming. Trust and Law voorziet in credit management, gewoon bij u in huis.

Wij bieden u inhoudelijke ondersteuning in uw debiteurenbeheer. En dat betekent: geen incassotrajecten achteraf maar op tijd over de juiste expertise beschikken. Op deze manier gaat u altijd professioneel te werk.

U bent een expert in uw tak van sport. Wij begrijpen daarom dat u misschien zelf geen specifieke kennis over of genoeg tijd voor uw debiteurenbeheer heeft. Trust and Law springt dan graag in.

Trust and Law heeft detacheringsmogelijkheden op het gebied van credit management maar ook bij tijdelijk personeelstekort in uw financieel beheer. U heeft bijvoorbeeld te maken met een onvoorziene groei of uitval van medewerkers.

Trust and Law zorgt voor de juiste kennis en kunde en springt in wanneer nodig. Bovendien heeft u zo geen zorgen rondom het aannemen van extra personeel.

Tijdelijke ondersteuning

U heeft behoefte aan een tijdelijke ondersteuning in uw credit management. Als gevolg van zwangerschap, langdurig ziek personeel of een tekort aan medewerkers op het gebied van debiteurenbeheer. Trust and Law biedt u dan een passende oplossing.

Brede detacheringsopties

U bent druk met uw bedrijfsvoering en houdt steeds net te weinig tijd over om uw debiteuren-portefeuille goed bij te houden. Dat treft want Trust and Law heeft brede detacheringsopties in credit management.

Wij helpen u graag verder!

Onze medewerkers adviseren u graag. Heeft u een vraag over uw eigen situatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Vraag overDetachering

Voordeelvan detachering

De detacheringservices van Trust and Law ontzorgen u in uw financieel beheer. Wij springen in als u zelf de mankracht even moet missen.

Specifieke kennis

Trust and Law biedt u ‘up to date’ en goed aansluitende kennis terwijl u orde op zaken stelt.

Kostenbesparing

Met een buitengerechtelijk incassotraject houdt
u de kosten  relatief laag.

Goed inspelen

Detachering geeft u de mogelijkheid om op tijd en effectief in te spelen op veranderingen binnen uw organisatie.

Eigen activiteiten

U heeft de ruimte en energie om u volledig en met een gerust hart op uw eigen bedrijfsactiviteiten te richten.

Consumenten

Betaalafspraken

Contactgegevens

Hoefweg 205 B
2665 LB Bleiswijk
085 273 7181

 

Algemene voorwaarden
Privacy statement