Juridisch advies

Heeft u een juridisch probleem? De juristen van Trust and Law helpen zowel particulieren en ondernemers met juridische oplossingen voor uiteenlopende kwesties. 

Trust and Law biedt, naast incassobeheer en credit management, ook juridisch advies aan. Wij leveren diverse diensten met betrekking tot juridische hulp. Trust and Law ondersteunt u bij:
• het maken en wijzigen van algemene voorwaarden van uw organisatie;
• het opstellen van overeenkomsten (huur- en vaststellingsovereenkomsten);
• het bijstaan van natuurlijke personen en entiteiten die zijn gedagvaard.

Juridische kennis
Met onze juridische deskundigheid kijken wij verder dan alleen incassobeheer. Wij denken daarom graag met u mee bij diverse juridische vragen. U bent bijvoorbeeld ondernemer en wilt tips bij de formulering van uw algemene voorwaarden. Zijn ze juridisch passend en bent u niets vergeten te vermelden? Staan ze duidelijk geformuleerd?

Opstellen overeenkomst
Het opstellen van een goede overeenkomst is niet gemakkelijk. Welke elementen zijn van belang in een overeenkomst? Hoe maakt u een overeenkomst waterdicht om misverstanden op een later tijdsstip te voorkomen? Staan de rechten en plichten van alle partijen helder en scherp geformuleerd? Met een duidelijk contract voorkomt u onnodige sores en hoge kosten achteraf.

Advies bij dagvaarding
Wat te doen als u een dagvaarding ontvangt? Trust and Law staat u graag bij als u met een dagvaarding te maken krijgt. Welke stappen moeten genomen worden en hoe bent u goed op een rechtszaak voorbereid? Trust and Law ontzorgt u tijdens dit traject met advies op maat, van begin tot eind.

Met ons juridisch advies voorzien wij in een proactieve aanpak van vraagstukken. Deze preventieve manier van werken, daar hechten wij veel waarde aan. U bent goed voorbereid en raakt niet onnodig in de problemen. Op die manier werkt u eerlijk en efficiënt en kunt u snel verder met uw kerntaken.

Robbert helpt je graag verder!

Onze medewerkers adviseren u graag. Heeft u een vraag over uw eigen situatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact op. Bel naar 085-2737181 of vul het onderstaande formulier in.

Vraag overJuridisch Advies

Consumenten

Betaalafspraken

Contactgegevens

Hoefweg 205 B
2665 LB Bleiswijk
085 273 7181

 

Algemene voorwaarden
Privacy statement