Kredietcheck

Voorkomen is beter dan genezen: het controleren van de kredietwaardigheid van uw klanten kan problemen in de toekomst voorkomen. Trust and Law biedt u met een kredietcheck direct inzicht in de financiële situatie van uw klanten. 

Trust and Law helpt u met degelijke kredietchecks omdat wij goed begrijpen dat u wilt weten of een bedrijf kredietwaardig is.

Een kredietcheck geeft u een goed beeld van hoe een bedrijf er financieel voor staat. Hoe gezond is de organisatie van uw nieuwe relatie?

Bij zo’n toetsing gaan we voor u op zoek naar informatie over de financiële staat van een potentiële partij. Tijdens een kredietcheck brengen we de volgende informatie voor u in kaart:

  • Algemene gegevens over het bedrijf;
  • Betaalgedrag van het bedrijf in het verleden;
  • De jaarrekening van het bedrijf;
  • Gegevens over eventuele faillissementen en surseance(s);
  • Openbare berichtgeving over het bedrijf.

Veel van deze bedrijfsgegevens zijn na te gaan bij de Kamer van Koophandel. Daarvoor is wel een geldig KvK-nummer nodig.

Voor gegevens over faillissementen, surseance(s) van betaling en schuldsaneringen bij particulieren (natuurlijke personen) kunt gemakkelijk terecht in het Centraal Insolventieregister

Verhuren woning

Wanner u voornemens bent een woning te verhuren, wilt u graag weten of uw potentiële huurder financieel op orde is. Het uitvoeren van een kredietcheck is dan ideaal om in kaart te brengen of de huurder in staat is om voor de woning te betalen.

Onzekere kredietwaardigheid

Een kredietcheck geeft u de mogelijkheid te voorkomen dat consumenten producten of diensten afnemen die zij zich niet kunnen veroorloven. Zo beperkt u risico’s.

Wij helpen u graag verder!

Onze medewerkers adviseren u graag. Heeft u een vraag over uw eigen situatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact op. Bel naar 085-2737181 of vul het onderstaande formulier in.

Vraag overKredietchecks

Voordeel kredietcheck

Financieel voordeel

Geen financiële schade achteraf omdat u erop kunt vertrouwen dat uw nieuwe relatie kredietwaardig is.

Risico's inschatten

U kunt eventuele bedrijfsrisico’s van tevoren goed en
helder inschatten.

Consumenten

Betaalafspraken

Contactgegevens

Hoefweg 205 B
2665 LB Bleiswijk
085 273 7181

 

Algemene voorwaarden
Privacy statement