Over Trust and Law Incassoservices

Trust and Law heeft een jarenlange ervaring en expertise in incassoservices. Wij werken vanuit menselijk oogpunt omdat we weten dat deze aanpak het beste werkt. Voor ons en voor onze klanten. Trust and Law werkt voor grote landelijke ondernemingen en het MKB.

Elke klantcasus is een andere. In iedere situatie bekijken we de achtergrond en mogelijkheden, van zowel de klant als de debiteur. En dat betekent het steeds afwegen van factoren om vervolgens samen op zoek te gaan naar een goede oplossing.

Dat kan bijvoorbeeld met mediation, waarbij alle partijen een zaak met een passende betalingsregeling naar tevredenheid kunnen afsluiten.

Soms is het samen oplossen van een geschil niet mogelijk en is er meer dan bemiddeling nodig. Dan wordt een juridisch traject gestart. Onze juridische medewerkers ondersteunen u gedurende het gehele vervolgproces.

Wij helpen u graag verder!

Onze medewerkers adviseren u graag. Heeft u een vraag over uw eigen situatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact op. Bel naar 085-2737181 of vul het onderstaande formulier in.

Vakkundige medewerkers

Onze vakkundige medewerkers zorgen voor een inhoudelijke dossierbehandeling. Want ons doel is dat u niet verder in de problemen komt. De medewerkers volgen regelmatig interne cursussen op juridisch vlak en gespreksvoering om u zo goed mogelijk bij te staan. Of het nu om eenvoudige of complexe zaken gaat, onze juridische afdeling formuleert en communiceert zo helder mogelijk.

Maatwerk leveren

Iedere casus is uniek en staat op zichzelf. En dat betekent dat wij bij ieder probleem maatwerk leveren. Op die manier kunnen we een juiste beoordeling maken om vervolgens tot een solide oplossing te komen.

Het traject

Bent u benieuwd naar hoe wij werken? Bekijk dan de informatie op onze website. Wij leggen u uit hoe het incassotraject verloopt en hoe u op de hoogte kan blijven van uw eigen incassoproces bij Trust and Law.

Op de website vindt u informatie over de verschillende incassotrajecten en de diensten van Trust and Law.

Stap 1.

U dient uw incasso-opdracht online in via info@trustandlaw.nl. De kans van slagen is groter wanneer u zoveel mogelijk debiteur-informatie aanlevert. Na het indienen ontvangt u een bevestiging en binnen vijf werkdagen per e-mail een inlogcode en wachtwoord voor het webportaal. Hier volgt u gemakkelijk en nauwkeurig de voortgang van uw opdrach

Stap 2.

Start van het buitengerechtelijk incassotraject: het sturen van een ingebrekestelling naar de debiteur. Blijft betaling uit, dan nemen wij contact op met de debiteur. Dit gebeurt schriftelijk, telefonisch en/of per e-mail. We vragen dan om opheldering en proberen tot een oplossing te komen, zoals het treffen van een betalingsregeling.

Stap 3.

Afronding van het buitengerechtelijke incassotraject: de debiteur heeft de openstaande factuur volledig of deels betaald of er is een betalingsregeling afgesproken. Heeft de debiteur de openstaande factuur niet voldaan, dan kijken we samen naar de mogelijke vervolgstappen.

Stap 4.

Wanneer de debiteur weigert te betalen start het gerechtelijke incassotraject.  Met een verhaalsonderzoek onderzoeken wij de
betalingsmogelijkheden van de debiteur en de juridische haalbaarheid. Zodra de rechter de vordering toekent, wordt het vonnis ten uitvoer gebracht. Eerst minnelijk (in overleg) maar blijft betaling uit, dan komt de deurwaarder in actie.

Consumenten

Betaalafspraken

Contactgegevens

Hoefweg 205 B
2665 LB Bleiswijk
085 273 7181

 

Algemene voorwaarden
Privacy statement