Ik heb meerdere schulden Wat zijn mijn mogelijkheden?

Wij zijn er om u te helpen uw financiën op orde te krijgen. Neem alstublieft contact met ons op, om te bespreken welke opties u heeft.

WAT KAN IK DOEN? Ik heb veel schulden, wat moet ik doen?

Het is belangrijk om grip te krijgen op de hoeveelheid openstaande rekeningen. 

Er zijn diverse websites met adviezen, tips en informatie te vinden die behulpzaam kunnen zijn bij het weer op orde brengen van je financiën. Op www.nibud.nl en www.zelfjeschuldenregelen.nl vindt je vele tips en hulpmiddelen. Reageer in ieder geval altijd op de brieven die Trust and Law aan u toestuurt, wij kijken graag samen met jou naar een passende oplossing.

Wij willen u graag helpen bij het treffen van een betalingsregeling welke past bij jouw situatie. Neem contact op met een van onze medewerkers, en wij kunnen je naar de juiste richting begeleiden.

Is er sprake van een problematische schuldensituatie? Voor hulp bij uw schulden kunt u zich melden bij uw gemeente. U kunt daar terecht voor een advies of een aanvraag voor schuldbemiddeling of schuldsanering. De gemeente kijkt of ze u kan helpen bij uw schulden. Dit heet een minnelijk traject. Lees meer informatie hier

WAT KAN IK DOEN? Wat als ik mijn baan verloren heb, ziek ben of iemand sterft en ik niet kan betalen?

We hebben een gespecialiseerd team om je te helpen. Neem contact met ons op en wij gaan je verder helpen! Ons team kent de weg en weet hoe wij jou kunnen helpen

WAT KAN IK DOEN? Wat als ik denk aan zelfmoord?

Het hebben van schulden wordt vaak ervaren als een vorm van falen en brengt negatieve emoties met zich mee, zoals schaamte en angst. Dit kan ertoe leiden dat mensen geen uitweg meer zien en overgaan tot zelfdoding.

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is er voor u! U kunt geheel anoniem bellen of chatten met specialisten. Bel gratis 0800-0113

113-zelfmoordpreventie-standaard-witkader-cmyk

BUDGETADVIES Inzicht in juw inkomsten en uitgaven is belangrijk. Alleen met inzcht kun je bepalen of je teveel betaald of kunt besparen.

Inzicht in uw inkomsten

Er bestaan handige websites, om eenvoudig inzicht in je inkomsten en uitgaven te krijgen. Op deze website van het Nibud kun je je eigen uitgaven invoeren en vergelijken met de gemiddelde uitgaven van anderen. 

Inzicht in je eigen financiële situatie is de eerste stap naar het oplossen van je schulden. Begin hier vandaag nog mee. 

  • Neem met ons contact op

Heb je vragen over je betaling, je dossier of andere vragen die hieraan gerelateerd zijn? Neem met ons contact op. Dat kan op allerlei manieren. Kies de manier die bij jou past.

info@trustandlaw.nl

+ 31 852 737181

WhatsApp

Send an iDeal link