Trust and Law Legal Services

Trust and Law biedt, naast incassobeheer en credit management, ook juridisch advies aan: ‘Trust and Law Legal Services’. Heeft u een juridisch probleem? Wij lossen dit graag voor u op.

JURIDISCHE KENNIS Niemand zit te wachten op een juridisch conflict.

Uit onderzoek blijkt echter dat bijna alle ondernemers verzeild raken in een conflict waar juridische hulp bij nodig is. De meeste juridische geschillen ontstaan doordat de wederpartij haar (betaal)verplichtingen niet nakomt. Verder krijgen ondernemers vaak te maken met arbeidsconflicten. In dat geval heeft u behoefte aan betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk advies. De juristen van Trust and Law Legal Services ondersteunen en ontlasten u tijdens het gehele juridische traject, zodat u zich weer volledig kunt richten op het ondernemen.

detachering-recruitment
PRO-ACTIEF EN TRANSPERANT

Het tijdig inwinnen van juridisch advies

Negatieve beeldvorming blijkt de grootste oorzaak voor de terughoudendheid bij ondernemers om juridisch adviseurs in te schakelen. Veel ondernemers vinden juridische dienstverlening ondoorzichtig en te duur. Ons credo luidt: voorkomen is beter dan genezen. Met het tijdig inwinnen van juridisch advies kunt u veel problemen voorkomen. De juristen van Trust and Law Legal Services adviseren een groot aantal klanten pro-actief en vervullen vaak de rol van sparringspartner. Om de drempel voor ondernemers te verlagen, zijn alle intakegesprekken bij Trust and Law Legal Services gratis. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de kosten transparant zijn, zodat u als ondernemer weet waar u aan toe bent. 

GEDREVEN, BETROKKEN EN VOLHARDEND

Met Trust and Law Legal Services kiest u voor een strijdvaardige partner.

Met een enorme dosis enthousiasme en fanatisme behandelen onze juristen ieder dossier met volledige overgave en zetten zij alles op alles om het beste resultaat voor de klant te behalen. We kunnen niet tegen verliezen en zorgen dat we de inhoud van het dossier tot in detail kennen. Evenals een schaakkampioen denken onze juristen meerdere stappen vooruit om op elk mogelijk scenario voorbereid te zijn. Door onze werkwijze wordt het toeval zoveel mogelijk uitgesloten. 

LEGAL SERVICES Kennis en kwaliteit

Het team van Trust and Law Legal Services bestaat uit bevlogen en gedreven juristen. Hoewel de term ‘Jurist’ geen beschermde titel is in Nederland, hebben onze juristen de universitaire studie Rechtsgeleerdheid afgerond.

Onze juristen kunnen u bijstaan bij alle civiele procedures die lopen bij het kantongerecht. Het kantongerecht behandelt zaken waarbij de vordering minder dan € 25.000 bedraagt. Daarnaast gaat de kantonrechter over arbeidszaken, huurzaken, lichte strafzaken en geschillen over consumentenkrediet (leningen tot € 40.000). In de overige gevallen waar u verplicht bent om zich te laten bijstaan door een advocaat, heeft u via ons toegang tot een groot netwerk van aangesloten advocaten.

Naast het voeren van procedures kunnen onze juristen over tal van kwesties adviseren, zoals het opstellen en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden. Daarnaast kunnen onze juristen te allen tijde met de wederpartij corresponderen, onderhandelingen voeren en een schikking treffen.

Trust and Law Legal Services is gespecialiseerd in het Civiel Recht. U kunt voor al uw juridische vraagstukken terecht op het gebied van onder andere:

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Consumentenrecht
  • Contractenrecht
  • Faillissementsrecht
  • Huurrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Verbintenissenrecht
T&L Legal

Wat vinden onze klanten van ons? Ontdek hoe onze klanten over ons denken

seller-logo

De Legal Helpdesk biedt abonnementsmogelijkheden de mogelijkheid om onbeperkt eerstelijns juridisch advies te vragen over korte vragen die snel door de juristen beantwoord kunnen worden. U krijgt direct de beschikking over uw eigen bedrijfsjurist die op alle werkdagen – zowel telefonisch als per e-mail – voor u klaar staat.

  • Wij helpen u graag verder!

Onze medewerkers adviseren u graag. Heeft u een vraag over uw eigen situatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact op.

Bel naar 085-2737181 of vul het onderstaande formulier in.

info@trustandlaw.nl

085 273 7181

Hoefweg 205 B. 2665 LB. Bleiswijk

Invalid Email
Invalid Number