Onze Oplossingen

Hoe wij kunnen bijdragen aan de oplossing: Een partner met kennis van zaken en oog voor relaties

Incasso

Een onbetaalde factuur is natuurlijk nooit leuk. Een incassotraject overigens ook niet. In de ideale situatie zou nooit een incassotraject nodig zijn. Helaas zien wij in de praktijk dat incasso een noodzakelijke dienst is. Maar hoe kunt u uw eigen financiële bedrijfsvoering borgen, zonder afbreuk te doen aan uw commerciële inspanningen. Wij begrijpen dat een onbetaalde factuur zo snel mogelijk betaald moet worden, maar ook dat uw debiteur weer opnieuw uw klant kan worden of blijven. Het geheim om dat doel te bereiken kennen wij inmiddels al meer dan een decennium.

Debiteurenbeheer en Mediation

Duurzame oplossingen bieden werkt het beste wanneer er vroeg aan wordt begonnen.  Daarom helpen wij onze klanten met debiteurenbeheer en mediation. Hoe vroeger wij in het traject worden ingeschakeld, hoe meer wij voor u en uw debiteur kunnen betekenen. Of dat nu het oplossen van een geschil is of zelfs uw debiteur helpen met het betaald krijgen van diens facturen. Tenslotte gaat het om een circulair systeem met schakels in de keten.

Juridisch Advies

Onze juristen en eigen advocaten zijn integraal onderdeel van de oplossingen die wij bieden. Ook deze oplossingen zijn niet alleen gericht op het halen van (incasso)resultaat, maar meer op het oplossen van uitdagingen in de keten. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat uw debiteuren niet omvallen en daardoor alsnog de openstaande factuur kunnen betalen versus simpelweg dagvaarden en procederen. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat onbetaalde factureren überhaupt minder voorkomen, bij u en uw debiteuren. Lees vooral meer.

  • Wij helpen u graag verder!

Onze medewerkers adviseren u graag. Heeft u een vraag over uw eigen situatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact op.

Bel naar 085-2737181 of vul het onderstaande formulier in.

info@trustandlaw.nl

085 273 7181

Hoefweg 205 B. 2665 LB. Bleiswijk

Invalid Email
Invalid Number