Incasso services

Een incassotraject ingaan is natuurlijk nooit wenselijk. Trust and Law richt zich in haar uitvoering van incassotrajecten voor opdrachtgevers specifiek op Circulaire Incasso. We lossen de problemen in de keten op en behouden zo relaties voor langere duur.

Incasso Onbetaalde facturen

Misschien wel het meest vervelende deel van ondernemen! Een factuur of set van facturen die niet worden betaald. In de regel betekent een incassotraject vaak een deuk in de relatie. Het blijft dus altijd wikken en wegen wat te doen met die onbetaalde factuur.

Of u kiest voor een partij die zich specialiseert in het oplossen van de uitdagingen die ten grondslag liggen aan het niet betalen van de factuur. Oplossen wordt dan een win-win-situatie. De relatie kan zelfs verbeteren terwijl die onbetaalde factuur over gaat in het bakje "voldaan".

T&L Invoices

Oorzaak onbetaalde facturen

Wij snappen als geen ander dat een onbetaalde factuur tal van  verschillende oorzaken kan hebben.

Misschien heeft uw klant niet de mogelijkheid om te betalen, om wat voor reden dan ook. Wij helpen uw klant (de debiteur in deze) ook aan oplossingen waardoor zij wel in staat is om te betalen. Dat is oplossen in de keten.

Is de klant niet bereid te betalen, dan moet helaas een ander traject worden gevolgd. Trust and Law staat u graag bij in dit proces.  Recht doen en met vertrouwen Recht halen.

 

Van kleine ondernemer tot aan het grootbedrijf

Tot onze klantenkring kunnen wij zowel kleine ondernemers als groot zakelijke klanten rekenen. Daar zijn we uiteraard trots op. Onze klanten kiezen voor ons omdat geen enkele zaak een "standaard" benadering heeft. Door op de details te letten zijn wij in staat om tot betere, meer bestendige (circulaire) resultaten te komen.

Neem gerust met ons contact op, wij beantwoorden met alle plezier alle vragen die u mogelijk hebt. Bevalt het contact goed? Dan kijken wij samen naar een goede samenwerking.

Wat vinden onze klanten van ons? Ontdek hoe onze klanten over ons denken

Draag uw onbetaalde factuur over: Stuur eenvoudig uw dossier aan ons op

  • Wij helpen u graag verder!

Onze medewerkers adviseren u graag. Heeft u een vraag over uw eigen situatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact op.

Bel naar 085-2737181 of vul het onderstaande formulier in.

info@trustandlaw.nl

085 273 7181

Hoefweg 205 B. 2665 LB. Bleiswijk

Invalid Email
Invalid Number