Over ons

Over ons Ons verhaal

Ongeveer een decennium geleden zijn wij gestart met Trust and Law omdat wij van mening waren en vol overtuiging nog steeds zijn, dat incasso beter kan.. en beter moet! Meer oog voor de onderliggende problematiek, meer focus op het oplossen van uitdagingen en veel minder "standaard" werkwijzen. Kortom Recht doen en met vertrouwen Recht halen als dat nodig is. 

In ons team van oprichters zit ruim 50 jaar ervaring in debiteurenbeheer en incasso. Die ervaring en alle ervaringen die wij dagelijks opdoen, zetten wij om in slimme en effectieve manieren om tot bestendige resultaten te komen.

Trust&Lawmission

Over ons Onze visie en missie

Wij streven naar een bestendige, eerlijke, maatschappelijk goed te verantwoorden wijze van oplossen van niet-betaalde facturen. Wij kijken daarbij vooral naar innovatieve manieren om contacten te herstellen, onderliggende problemen te (h)erkennen en die in de keten op te lossen. Op die manier worden zowel onze klanten als hun debiteuren geholpen. De één wordt geholpen om zo de ander te kunnen betalen, de relatie te behouden en te verstevigen. Op die manier is de cirkel rond, worden extra kosten vaak voorkomen voor alle partijen en dragen wij echt bij een bestendige oplossingen voor onbetaalde facturen. 

Oplossingen Onze oplossingen

In plaats van spreken over "onze diensten" praten wij liever over Oplossingen. Wij specialiseren ons in het oplossen van uitdagingen in de keten van onbetaalde facturen. Hoe we dat doen? Kijk gerust verder.. 

Incasso-oplossingen

Incassoresultaat met behoud van uw relaties, dat is waarin wij ons specialiseren. Lees meer....

Lees meer ➟

Juridische oplossingen

Een eigen team advocaten en juridisch specialisten die samenwerken met de incassospecialisten. Zo wordt recht halen snel en efficiënt. 

Lees meer ➟

Debiteurenbeheer en mediation

Door vroeg aan de oplossing bij te dragen, worden grotere problemen voorkomen. 

Lees meer ➟

Kom ook bij het meest gezellige team van Nederland!

Trust and Law is op zoek naar ervaren incassomedewerkers. Als ervaren incassomedewerker ben je een cruciale schakel in het incassotraject. Je behandelt incassozaken in zowel de minnelijke als de gerechtelijke fase, waarbij de hoogte van de vorderingen en de complexiteit van de dossiers varieert. Je kunt betwistingen weerleggen met behulp van diverse gesprekstechnieken en jouw kennis van incassotrajecten. Voor de opdrachtgever ben jij een aanspreekpunt voor vragen over de incassodossiers en geef je advies over het al dan niet starten van een gerechtelijke procedure.

  • Wij helpen graag!

Onze medewerkers adviseren u graag. Heeft u een vraag over uw eigen situatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact op.

Bel naar 085-2737181 of vul het onderstaande formulier in.

info@trustandlaw.nl

085 273 7181

Hoefweg 205 B. 2665 LB. Bleiswijk

Invalid Email
Invalid Number