Welkom bij team Trust and Law

Sparren met opdrachtgevers. Samen tot de juiste oplossingen komen. Debiteuren helpen met haalbare betaalplannen. Jouw teamleden helpen om samen doelen te halen.. Een moment om je successen te vieren... en weer door. Geen dag is hetzelfde bij Trust and Law. Ben jij iemand die een uitdaging met frisse moed tegemoet ziet? Neem contact met ons op, want wij hebben die altijd uitdagende baan voor jou!

Wij zijn Trust and Law. Wij pakken het net even anders aan!

Ons motto Recht doen en met Vertrouwen Recht halen zegt eigenlijk alles. Elke zaak wordt door ons met dezelfde energie bekeken en behandeld. Wij maken op maat behandelplannen maar weten ook dat een plan soms herzien moet worden. Soms is het nodig om debiteuren te helpen uit een benaderde financiële situatie te komen, om pas daarna de openstaande vordering te kunnen incasseren. 

Vanaf 2010 altijd met een sterke visie op ons team en samenwerken

Vanaf de allereerste dag dat wij de deuren van Trust and Law hebben geopend, doen wij er alles aan om een open bedrijfscultuur te hebben en houden. Wanneer jij ambitie hebt kun je bij ons heel snel doorgroeien. Wij geloven er in dat verantwoordelijkheid niet iets is wat je krijgt, maar wat je neemt. In onze bedrijfscultuur kun je werkelijk alles tegen iedereen zeggen, maar wel met respect en beschaving. 

Wat levert dat mij op?

Allereerst een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is en die jij voor een groot gedeelte zelf mag invullen. Daarnaast: 

 • Niet geheel onbelangrijk - een goed salaris;
 • Genoeg vakantiedagen om jouw batterij weer op te laden;
 • Groeimogelijkheden, trainingen, cursussen en opleidingen;
 • Onze spontane en "beruchte" borrels en uitjes;
 • En misschien wel het belangrijkste - een plek waar je gewaardeerd wordt.

Stuur ons nu een bericht - wij komen graag in contact

Het kan voorkomen dat wij zo druk zijn met onze klanten en hun debiteuren dat wij onze vacature site niet altijd actueel hebben. Laat dit je niet weerhouden om dit contactformulier in te vullen en jouw CV te sturen. Wij komen graag met jou in gesprek en wie weet vinden wij samen de plek voor jou!

Job Application

Maximum file size: 52.43MB

Ons 6 stappen plan

 • CV en motivatie

  Je stuurt ons je CV en motivatie. Of je maakt bijvoorbeeld een leuk filmpje over wie je bent en welke match je tussen jou en ons ziet. We laten ons graag verrassen.

 • Wij laten de indrukken op ons inwerken

  We nemen binnen mum van tijd contact met je op.

 • De eerste ontmoeting

  We plannen een eerste gesprek met je in om te ontdekken of we een goede match zijn. We kijken naar wat wij zoeken, jou te bieden hebben en of we elkaar daar kunnen vinden.

 • Kennismaking leidinggevende

  Zijn we allebei enthousiast? We vinden het belangrijk dat je ook kennis maakt met directe collega’s en je toekomstig leidinggevende.

 • Het officiele gedeelte

  Wij zijn verplicht je onder andere een verklaring omtrent gedrag te vragen. 

 • Aantrekkelijk voorstel

  We doen je een goed voorstel, niet alleen op basis van salaris maar ook takenpakket en secundaire voorwaarden. Zeg je ja? Dan is het tijd voor een klein feestje. 

Lijkt het je interessant, maar heb je vragen?

Neem gerust met ons contact op!

 • Wij helpen graag!

Onze medewerkers adviseren u graag. Heeft u een vraag over uw eigen situatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact op.

Bel naar 085-2737181 of vul het onderstaande formulier in.

info@trustandlaw.nl

085 273 7181

Hoefweg 205 B. 2665 LB. Bleiswijk

Invalid Email
Invalid Number