Incasso

Een klant die te laat betaalt, dat lijkt onschuldig. Maar de gevolgen van onbetaalde rekeningen kunnen enorm zijn. Trust and Law helpt u graag bij het verminderen van het openstaande saldo van uw debiteuren.

 

Onbetaalde facturen

Een stapel onbetaalde facturen op uw bureau, dat is vervelend maar ook erg onhandig. Zeker als u de relatie al verschillende keren hebt verzocht te betalen. Trust and Law komt in beeld wanneer u met oninbare facturen te maken krijgt.

Oorzaak onbetaalde facturen

Toch is het ook belangrijk om te weten dat een oninbare factuur verschillende oorzaken kan hebben. De klant vergat bijvoorbeeld te betalen en er is geen opzet in het spel. In dat geval zal de klant na een herinnering de openstaande factuur alsnog netjes voldoen.

Of misschien heeft uw klant niet de mogelijkheid om te betalen, om wat voor reden dan ook. Een betalingsregeling treffen kan dan een goede oplossing zijn.

Is de klant niet bereid te betalen, dan is een incassotraject de volgende stap. Trust and Law staat u graag bij in dit proces. Of het nu om grote of kleine bedragen gaat, bij een serieuze vraag denkt Trust and Law Incassoservices met u mee.

Het is ons doel om in elke situatie de oorzaak van het betaalprobleem te achterhalen om daarna de juiste stappen te nemen. Uit ervaring weten we dat iedere casus uniek is en om een andere benadering binnen de incassomethodiek vraagt. Juist dat motiveert ons om de beste oplossing te vinden.

Voor iedereen

Trust and Law staat open voor iedereen met een serieuze incassovraag. Of het nu om een enkele incasso-aanvraag of een grote organisatie met veel klantzaken gaat, wij helpen u graag bij het innen van het openstaande bedrag.

In ons webportaal kunt u gemakkelijk en op elk moment zien hoe uw proces er voor staat. U ziet dan ook snel welke stappen nog genomen moeten worden. Handig niet?

Incasseren

Er zijn verschillende manieren van incasseren. Diverse vormen van aanpak en verschillende paden om te bewandelen. Zo is er de buitengerechtelijke incasso en de gerechtelijke incasso. Hieronder lichten we beide trajecten toe.

Buitengerechtelijke incasso

Voorkom omzetverlies en frustratie door onbetaalde facturen. Wij ontzorgen u door een openstaande vordering efficiënt en zorgvuldig, zonder tussenkomst van de rechter, te incasseren.

Lees verder

Gerechtelijke incasso

Wanneer de vordering niet in dialoog geïncasseerd kan worden, staat Trust and Law u bij om de vordering via een gerechtelijke procedure af te dwingen.

Lees verder

Wij helpen u graag verder!

Onze medewerkers adviseren u graag. Heeft u een vraag over uw eigen situatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact op. Bel naar 085-2737181 of stuur een e-mail naar info@trustandlaw.nl.

Consumenten

Betaalafspraken

Contactgegevens

Hoefweg 205 B
2665 LB Bleiswijk
085 273 7181

 

Algemene voorwaarden
Privacy statement