Trust and Law neemt de incasso-activiteiten van RWV Advocaten over

Trust and Law neemt de incasso-activiteiten van RWV Advocaten over

Trust and Law Incassoservices B.V. heeft per 1 oktober 2019 alle incassowerkzaamheden van RWV Advocaten overgenomen. Voor wat betreft de incassodienstverlening heeft RWV de strategische keuze gemaakt om zich te richten op het juridische traject. Daarom heeft RWV  besloten om haar minnelijke incasso-activiteiten bij een partij onder te brengen die hierin is gespecialiseerd. Voor Trust and Law past de overname uitstekend in haar strategie om verder te groeien als toonaangevend en dynamisch incassobureau.

Krachtenbundeling
Trust and Law en RWV Advocaten zijn een  intensieve samenwerking aangegaan waarbij elk van de partijen haar specialistische kennis zal inzetten om het maximale resultaat voor de klanten te behalen. Door de krachten van Trust and Law en RWV te bundelen en elk van de partijen precies datgene te laten doen waarin zij excelleert, zijn klanten verzekerd van een hoogwaardige dienstverlening op het gebied van zowel creditmanagement als juridisch advies.

Kansen
Volgens Robin van der Zwan, directeur van Trust and Law, zijn de ervaring en expertise van RWV Advocaten en Trust and Law grotendeels complementair en biedt de samenwerking voor beide partijen nieuwe kansen. “Enerzijds heeft Trust and Law haar systemen en processen dermate afgestemd en geautomatiseerd dat zij grote aantallen vorderingen secuur en daadkrachtig kunnen behandelen. Anderzijds vereisen sommige dossiers de specialistische input van een advocaat waar RWV Advocaten als een breed georiënteerd advocatenkantoor in kan voorzin.”