Incasso op basis van: Recht doen en met vertrouwen recht halen

Het behoud van uw (zakelijke) relaties met een gezonde financiële bedrijfsvoering. Onze diensten dragen bij aan duurzame relaties - zelfs als het incassodiensten betreft.

Hebt u een (incasso)bericht van ons ontvangen?

Bezoek dit deel van onze website met informatie gericht op uw situatie. 

Van harte welkom bij Trust and Law Wij hebben ons volledig gericht op circulaire incasso en juridische diensten waarbij duurzame relaties de basis vormen.

Wij gaan dan ook een flink aantal stappen verder dan alleen reguliere (platte) incasso. We helpen uitdagingen in de keten op te lossen waardoor financiële stromen weer op gang komen en onderlinge relaties voor langere tijd vruchtbaar en bestendig worden gemaakt. Dat is wat wij noemen circulaire incasso.

  • Balans houden eerlijk en adviseren
  • Daadkrachtig optreden wanneer de situatie daarom vraagt
  • Creatief zijn in het oplossen van (financiële) uitdagingen, juist voor debiteuren! Er is tenslotte een reden waarom er niet is betaald

Waarmee kunnen wij u helpen?

Door vooral focus aan te brengen in onze diensten, zijn wij erin geslaagd een aantal diensten naar een ongekend hoog niveau te tillen en deze elkaar te laten versterken.

Incasso-oplossingen

Incassoresultaat met behoud van uw relaties, dat is waarin wij ons specialiseren. Lees meer....

Lees meer ➟

Legal Services

Een eigen team advocaten en juridisch specialisten die samenwerken met de incassospecialisten. Zo wordt recht halen snel en efficiënt. 

Lees meer ➟

Debiteurenbeheer en mediation

Door vroeg aan de oplossing bij te dragen, worden grotere problemen voorkomen. 

Lees meer ➟

Wat vinden onze klanten van ons? Wat onze klanten zeggen over Trust and Law

FRESCH real estate website

Blogs

In onze blogs blikken wij terug op bijzondere situaties die ook voor u kunnen gelden. Hieronder treft u onze laatste publicaties.

De Wet kwaliteit incassodienstverlening en het Besluit kwaliteit incassodienstverlening nader beschouwd

De Wet kwaliteit incassodienstverlening en het Besluit kwaliteit incassodienstverlening nader beschouwd Tot voor kort bestonden er geen specifieke ...

Schuldeiser: besteed aandacht aan het recht op een volledige vergoedingsplicht in uw contract

Trust-and-Law-neemt-de-incasso-activiteiten-van-RWV-Advocaten-over
Schuldeiser: besteed aandacht aan het recht op een volledige vergoedingsplicht in uw contract! In Nederland geldt als uitgangspunt ...

Wet Kwaliteit Incassodienstverlening: Cumulatie van incassokosten

De-faillissementsaanvraag-als-geducht-incassomiddel
Wet Kwaliteit Incassodienstverlening: Cumulatie van incassokosten Onlangs heeft minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming een wetsvoorstel ingediend om de ...

Een gewaarschuwd verhuurder telt voor twee: verhuurders moeten een rol gaan vervullen in de signalering van (problematische) schulden

Trust & Law
Een gewaarschuwd verhuurder telt voor twee: verhuurders moeten een rol gaan vervullen in de signalering van (problematische) schulden ...

Incassokosten: hoe zit dat ook alweer?

Incassokosten: hoe zit dat ook alweer? Wanneer u als ondernemer te maken krijgt met onbetaalde facturen, dan moet ...

Wijzigen van contracten tijdens Corona

Trust and law covid
Wijzigen van contracten tijdens Corona De Coronacrisis heeft voor veel ondernemers grote negatieve gevolgen. Ondernemers worden massaal geconfronteerd ...

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig vragen over ons werk en onze werkwijze. Bekijk hieronder de veelgestelde vragen en vind het antwoord op uw vraag over incassobeheer en onze diensten. Zit uw vraag en antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe kan ik mij aanmelden als nieuwe klant?

Aanmelden als klant kan eenvoudig door ons contactformulier te gebruiken of te klikken op deze LINK. U kunt uw vordering ook indienen via de e-mail: dossier@trustandlaw.nl.

Hoe blijf ik op de hoogte van mijn dossier?

Trust and Law geeft u een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u de status van uw dossier via het online incassoportaal op ieder moment kan zien en volgen.

Ik heb een vordering op iemand in het buitenland. Kan ik daarvoor terecht bij een incassobureau?

Ja dat kan. Wij kunnen u met een internationaal netwerk van specialisten ondersteunen. 

De debiteur is gedagvaard maar niet verschenen. Wat nu?

Een civiele procedure bij de rechtbank of kantonrechter begint met het uitbrengen van de dagvaarding. Hierin staat de datum waarop de gedaagde moet verschijnen. Op het moment dat de gedaagde daar niet op reageert (niet verschijnt bij de rechter), wijst de rechter de vordering meestal bij verstek toe.

Moet je bij de kantonrechter door een advocaat vertegenwoordigd zijn?

Wanneer de civiele procedure bij het kantongerecht loopt, hoeft u geen advocaat in te schakelen. Het kantongerecht behandelt zaken waarbij de vordering minder dan € 25.000 bedraagt. Daarnaast gaat de kantonrechter over arbeidszaken, huurzaken, lichte strafzaken en geschillen over consumentenkrediet (leningen tot € 40.000). Bij alle andere civiele procedures moet u wel een advocaat inschakelen. Wij werken met een vast team van advocaten, waardoor u altijd bij ons terecht kunt met uw vordering. Ongeacht hoogte of complexiteit. 

De debiteur zit in de schuldsanering, bewindvoering of is failliet verklaard. Wat nu?

Mensen die in een problematische schuldensituatie verkeren, kunnen terecht bij een schuldhulpverlener zoals de Gemeentelijke Kredietbank (GKB), de Sociale Dienst of een particuliere schuldhulpverleningsorganisatie. Tijdens de schuldhulpverlening is het nog mogelijk de debiteur te dagvaarden voor openstaande bedragen of vonnissen ten uitvoer te leggen. Het is echter de vraag of de vordering dan kans van slagen heeft (verhaalsmogelijkheid). De debiteur is immers niet zonder reden tot de schuldhulpverlening toegelaten. Trust and Law dient voor u de vordering in bij de schuldhulpverlener en/of bewindvoerder en monitort de voortgang van het schuldhulpverleningstraject.

  • Wij helpen u graag verder!

Onze medewerkers adviseren u graag. Heeft u een vraag over uw eigen situatie? Aarzel dan niet en neem gerust contact op.

Bel naar 085-2737181 of vul het onderstaande formulier in.

info@trustandlaw.nl

085 273 7181

Hoefweg 205 B. 2665 LB. Bleiswijk

Invalid Email
Invalid Number